Hollands Glorie

Hallo mijn naam is Erwin de Graaff ik kom Nijmegen en mijn hobby’s zijn voetbal en muziek. Ik ben al jaren dj en heb bij verschillende radio stations gedraaid .Onder andere bij Radio Centraal in Nijmegen daar heb ik Roland de Groot en Ron de Groot leren kennen .Verder heb ik nog een tijdje bij Radio Actief in Nijmegen en Radio Baccara 91.1 fm gedraaid .Music Hits was het eerste internet station waar ik via het web heb gedraaid . ik ben er een tijdje tussen uit geweest maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben blij dat Richard de Jong me gevraagd heeft om weer bij Baccara te gaan draaien .ik hou van veel soorten muziek maar bij mij hoort u enkelen alleen Nederlandstalig vandaar me programma Hollands Glorie ik wens u veel luister plezier.

Verzoekserver klik HIER

Geef een reactie