HET FEESTPALEIS

OOK ALI OSRAM LUISTERD NAAR HET FEEST PALEIS

#feestpaleis Erwin De WaalRADIO BACCARA FAN SITE

Geplaatst door Rene Willems op zondag 27 mei 2018

 

 

 Hallo mij naam is Erwin de Waal ik kom uit Nijmegen en  ben al jaren dj  ( feestmeester ) ik heb bij diversen radio zenders gedraaid onder andere   Royaal , Aktief en Radio Baccara . In 2013 was m’n programma Het Feestpaleis   voor het laatst te beluisteren ,nu 4 jaar later opent het Feestpaleis z’n deuren   weer om de draad weer op te pakken .Elke Dinsdag en Woensdag is het weer   groot feest via jouw afspeel apparaat , dus tafels stoelen en banken  aan de   kant . Want het is weer tijd voor de Feestmeester er word op dit moment druk gewerkt aan programma items en onder delen houd deze pagina in de gaten voor meer info

 

 Het feestpaleis

 Dinsdag 12:00 – 15:00

Woensdag 12:00 – 15:00

 

Verzoekserver klik HIER

Geef een reactie