De Bumpershow.

Ron de Groot

 

Hallo ik ben Ron De Groot ,ik ben al vele jaren actief bezig met het radio gebeuren in Nijmegen Ik heb gedraaid bij diversen Radio stations onder anderen bij Radio Centraal , Radio Actief , De grijze Duif . en nog veel meer stations .In 1988 was ik samen met Roland de Groot 1 van de dj,s van het eerste uur .Na een paar jaar op Baccara gedraaid te hebben ben ik bij andere stations begonnen . Toen Roland De groot .             ( Gewoon De Groot ) besloot om met Richard De Jong ( Koffiegeur in de Ochtend sleur ) Op internet uit te gaan zenden werd ik gevraagd of ik interesse had om te komen draaien hoefde ik er niet over na te denken . Gezien mijn ervaring op en met Baccara ik presenteer samen met Alexandra ( m’n vriendin ) De Bumpershow een gevarieerd programma voor jong en oud . Sinds kort draai ik ook de Bumperklever en natuurlijk de verzoekjes ik ( wij zijn )  ben te beluisteren op .

 

Verzoekserver klik HIER

Dinsdag 15:00 – 18:00

Woensdag 15:00 – 18:00

Donderdag 15:00 – 18:00

Zaterdag 09:00 – 12:00

Geef een reactie